Magneetsticker kopen?

Magneetsticker kopen. Het kan zijn dat je jouw auto zowel zakelijk als privé gebruikt. Wanneer je dan bestickering op de auto plaatst zit deze er definitief op en kun je dit niet zomaar verwijderen. Tegenwoordig zijn daar goede oplossingen voor zoals een magneetsticker. Op deze pagina kom je meer te weten over wat magneetstickers precies zijn, wat je ermee kunt doen en hoe je ze in onze webshop kunt bestellen.

magneetsticker kopen

Wat kun je met magneetstickers?

Magneetstickers zijn op meerdere manieren te gebruiken. Zo kun je het handig vinden om bestickering van de auto makkelijk te kunnen wijzigen. Dit kan voorkomen wanneer je bijvoorbeeld een tijdelijke aanbieding hebt lopen als bedrijf en je na deze aanbieding weer de oude bestickering eenvoudig zichtbaar wilt hebben op de auto.

Wanneer je dan gebruik maakt van magneetstickers, kun je hier makkelijk mee switchen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je de bestickering niet tijdens uw privétijd hoeft te tonen. Dan kun je met een magneetsticker eenvoudig de bestickering van de auto laten verdwijnen.

Magneetsticker kopen. Er zijn dus veel redenen om gebruik te maken van magneetstickers, het voordeel van magneetstickers zit hem in de handigheid. De magneetstickers zijn namelijk erg gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen van een auto.

Wat is een magneetsticker precies?

De magneetstickers zijn 0.9 mm dik. Dit betekent dus dat je geen lelijke uitstulping op de auto ziet van de magneetsticker en dat het design van de auto gewaarborgd blijft. In de magneetstickers zitten drie lagen: de magnetische onderlaag, een tussenlaag van rubber en vinyl toplaag.

De vinyl toplaag is wit, hier komt dus jouw boodschap op.Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing, toch zetten wij het er altijd even bij: een magneetsticker hecht zich enkel aan een metalen ondergrond.

Magneetstickers op maat – Magneetsticker kopen

Je kunt in onze webshop makkelijk je gewenste maat magneetsticker kopen. Ga naar Direct Bestellen en kies daar de gewenste maat. Vervolgens zie je de prijs en daarna kun je je bestand uploaden. Nadat je je bestelling hebt afgerond, krijg je van ons altijd eerst een digitale drukproef. Zo zul je dus nooit voor verrassingen komen te staan. Pas na jouw goedkeuring zullen wij de magneetstickers gaan maken. En sturen wij die daarna op. De magneetplaten bij ons af komen halen is natuurlijk ook mogelijk.

Wil je eerst een offert aanvragen, dan kun je dat natuurlijk ook doen. Druk dan op Offerte Aanvragen, vul de velden in en upload je bestand. Je ontvangt van ons binnen 1 werkdag een offerte op maat.

Magneetstickers plaatsen

Magneetstickers zijn eenvoudig aan te brengen op de auto, toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden wanneer je de magneetstickers op de auto plaatst. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om de magneetstickers te plaatsen op een schone ondergrond en deze ondergrond wekelijks te reinigen. Door dit te doen blijft de magneetsticker beter zitten en blijft de lak van de auto in een goede staat.

Het is raadzaam om deze tip op te volgen voor het behoud van de auto. Op onze informatiepagina kunt u veel meer van dit soort tips vinden, zodat u de magneetstickers altijd goed plaatst zonder dat je schade of iets dergelijks krijgt.

De voordelen van Magneetstickers

Lijkt het je wat om magneetstickers te gebruiken voor de bestickering van jouw auto? Bekijk dan eens onze webshop! Bij Magneet-sticker.nl heb je altijd vriendelijke service en een snelle levertijd! Wanneer je een bestelling plaatst dan is de levertijd slechts 2 werkdagen. Daarbij verzorgen wij altijd track-and-trace zendingen, dit houdt in dat je jouw zending kunt volgen. En weet je altijd wanneer deze bezorgd zal worden.

Twijfel daarom niet langer en bestel magneetstickers bij Magneet-sticker.nl! Wij hanteren altijd een laagste-prijs-garantie, ergens anders ga je dus geen goedkopere magneetsticker vinden!

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op!
Tel.: 010 450 50 74 of mail naar: info@magneet-sticker.nl