Magneetsticker bestellen? Makkelijk, goedkoop en snel bij Magneet-sticker.nlmagneetsticker

Magneetsticker zijn ideaal voor (tijdelijke) autoreclame. Makkelijk aan te brengen en even snel weer te verwijderen. Een magneetsticker wordt het vaakst gebruikt voor autoreclame. Magneetstickers worden ook wel magneetplaten of automagneten genoemd.

Magneetreclame vormt tegenwoordig een belangrijke tool in de marketingmix. Het bereik kan door filerijden of onderweg te zijn vrij hoog zijn. Terwijl de investering, vooral bij magneet-sticker.nl, relatief laag is.

Wat is een magneetsticker?

Een magneet sticker is een magnetische sticker die bestaat uit 3 lagen. Een magnetische laag, daarop een rubberen tussenlaag. Als toplaag een vinyl sticker die voorzien kan worden van elke communicatieve uiting. Dit is naar eigen wens in te vullen.

Magneetplaten zijn makkelijk aan te brengen of te verwijderen en gaan lang mee.
Bij het verwijderen heb je geen last van lijmresten en de magneetplaten kun je steeds opnieuw gebruiken. Je kunt een magneetsticker zien als een koelkastmagneet, maar dan in een groter formaat.

• Incl. full-colour bedrukking + UV-beschermlaag
• Levertijd slechts 2 werkdagen!
• Kies hieronder de gewenste maat magneetsticker
• Na jouw bestelling mailen wij jou voor het bestand

Magneetstickers al vanaf €14,25 incl. bedrukking

Magneetstickers gemaakt van magneetfolie en afgewerkt met laminaat beschermlaag bestand tegen weer en wind. Magneetplaten zijn eenvoudig aan te brengen en even snel weer te verwijderen.Ook heb je geen last van lijmresten bij het verwijderen van de magnetische sticker. Handig te gebruiken als automagneetstickers. Wij bedrukken jouw magneetsticker en voorzien deze van een beschermlaag.

Onze magneetstickers hebben een dikte van 0.9mm, voor een perfecte kleefkracht.

Magneetstickers zijn ideaal voor (tijdelijke) autoreclame.
Bestel bij ons jouw magneetsticker makkelijk, snel en goedkoop!

Al onze magneetplaten worden voorzien van een UV-beschermlaag.
Deze beschermlaag biedt bescherming tegen vuil, vocht en UV zonlicht.

De prijzen zijn incl. bedrukking naar eigen wens. Wij controleren altijd eerst standaard het bestand.
Staat het gewenste formaat er niet bij? Geen nood, wij maken magneetstickers precies op maat. Geef dit dan even aan in de opmerkingen in het bestelproces.

Je ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk. Wij hanteren géén orderkosten, géén opstartkosten of andere verborgen kosten.

Als je vragen hebt of informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op!