Magneetplaat

Magneetplaat, magneetplaten, magneetstickers. Misschien heb je er nog niet zoveel van gehoord: magneetreclame. Magneetreclame is een eenvoudige manier om reclame te maken op de auto, het grote voordeel hiervan is dat deze ook weer makkelijk verwijderd kan worden. Op deze pagina kom je meer te weten over alle mogelijkheden die er zijn met magneetplaten. Je kunt magneetplaten namelijk ook voor andere doeleinden zoals promotieartikelen gebruiken. Wij informeren hier over de voordelen van bestickering op magneetplaten en geven je alle belangrijke informatie die je moet weten omtrent magneetplaten. Op deze website is het daarnaast direct mogelijk om een magneetplaat te kopen in de webshop.

magneetplaat kopenWaar kun je magneetplaten voor gebruiken?

De magneetplaten kun je gebruiken voor meerdere doeleinden. De meest voorkomende is dat magneetplaten worden gebruikt op auto’s. Door de magneetplaten te bestickeren en op je auto te plaatsen, is uw auto eenvoudig voorzien van reclame. Doordat je de magneetplaten gemakkelijk ook weer verwijderd van de auto ben je heel flexibel. Wanneer je bijvoorbeeld een tijdelijke promotieactie heeft of de naamsbekendheid van een product wilt vergroten, is autobestickering via magneetplaten aan te raden. Je kun namelijk erg makkelijk switchen en je hoeft geen oude resten van de vorige bestickering te verwijderen. De magneetplaten laten namelijk geen lijmresten of iets dergelijks achter, ze zitten enkel vast via de magnetische onderlaag die in de magneetplaat zit. Magneetplaten zijn dus erg gebruiksvriendelijk, dit is het grote pluspunt van dit product.

Magneetplaten zijn erg makkelijk in gebruik!

Magneetplaten kun je gemakkelijk op je auto plaatsen. Dit doe je door de ondergrond te reinigen en de magneetplaat inclusief de bestickering te bevestigen op de auto. Het bevestigen van de magneetplaat op een auto kost weinig tijd. Het is goed om van tevoren wel eerst onze informatiepagina door te lezen. Op deze informatiepagina staan veel tips die u nodig heeft wanneer je magneetplaten op je auto plaatst. Wanneer je deze tips goed doorleest voorkom je dat er krassen ontstaan of dat er lakschade aan je auto komt. Daarnaast geven wij je ook enkele tips over hoe je de magneetplaten het beste kunt bewaren wanneer deze niet op de auto is gekleefd.

Eenvoudig magneetplaten en toebehoren bestellen in onze webshop – Magneetplaat kopen

De magneetplaten bestel je eenvoudig in onze webshop. Magneetfolie.nl is de groothandel voor alles wat met magneetplaten te maken heeft. Je vind in onze webshop allerlei verschillende lengtes magneetplaten die je kunt bestellen. Daarnaast verkopen wij ook diverse toebehoren voor magneetplaten. Je kunt hierbij denken aan scharen en stanleymessen. Waarschijnlijk heb je zelf thuis ook wel een schaar of een stanleymes liggen, toch is het aan te raden om een stanleymes of een schaar erbij te bestellen die speciaal voor magneetplaten zijn. In ons assortiment vind je een stevige schaar die wij zorgvuldig hebben uitgekozen, speciaal voor het knippen van magneetplaten. De stanleymessen die wij verkopen voor het snijden van de magneetplaten zijn erg stevig en dus goed te gebruiken voor het snijden. Deze handige producten vind je in onze webshop en zijn eenvoudig bij te bestellen.

Profiteer van de voordelen van Magneetfolie.nl

Bij Magneetfolie.nl ben je aan het juiste adres voor het kopen van magneetplaten en de toebehoren hiervan. Wij garanderen altijd de laagste-prijs-garantie, je hoeft dus niet op zoek naar een andere aanbieder die magneetplaten goedkoper aan kan bieden. Daarnaast zorgen wij altijd voor een erg snelle levering van de magneetplaten. Wanneer je de producten op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, heb je ze de volgende dag al in huis. Doordat wij gebruik maken van track-and-trace zendingen kun je eenvoudig jouw bestelling volgen. Daarbij komt dat wij alle bestellingen vanaf €100 gratis verzenden! Bij Magneetfolie.nl kun je een hoogwaardige kwaliteit verwachten, wij willen immers enkel producten verkopen waar de klant erg tevreden mee is. Heb je toch een probleem of vragen aan ons? Dat is geen enkel probleem! Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder, wij streven immers naar een zo vriendelijk mogelijke service. Bestel daarom vandaag nog jouw magneetplaten bij Magneetfolie.nl en ervaar zelf hoe handig en eenvoudig magneetreclame kan zijn!